Početna Vijesti iz Zavoda

Predstavljena Enciklopedija Hrvatskoga zagorja

U srijedu, 10. svibnja 2017. u Velikoj dvorani Leksikografskoga zavoda predstavljena je Enciklopedija Hrvatskoga zagorja, treće u nizu regionalnih izdanja, projekt ostvaren u suradnji Leksikografskoga zavoda i Krapinsko-zagorske županije.

Opširnije:

Predstavljanje Enciklopedije Hrvatskoga zagorja

Leksikografski zavod Miroslav Krleža u srijedu 10. svibnja 2017. predstaviti će Enciklopediju Hrvatskoga zagorja. Predstavljanje će se održati u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža.

Opširnije:

U Termama Tuhelj predstavljena Enciklopedija Hrvatskoga zagorja

U ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine u Termama Tuhelj održana je svečana promocija Enciklopedije Hrvatskoga zagorja, regionalne enciklopedije posvećene Hrvatskomu zagorju, ostvarene u suradnji Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža i Krapinsko-zagorske županije.

Opširnije:

24. travnja 2017 – Leksikografski zavod sudjeluje u Noći knjige

Leksikografski zavod i ove godine sudjeluje u Noći knjige, koja se održava od 21. do 24 travnja. Noć knjige jedinstvena je manifestacija u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Opširnije:

Enciklopedija Hrvatskoga zagorja - novo izdanje

Enciklopedija Hrvatskoga zagorja novi je projekt regionalne enciklopedije posvećene Hrvatskomu zagorju, ostvaren u suradnji Leksikografskoga zavoda i Krapinsko-zagorske županije.

Opširnije: