U sklopu Noći knjige, koja se ove godine održava od 22. do 25. travnja, pokrenute na inicijativu Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i udruge Knjižni blok – Inicijativa za knjigu, od 22. do 30. travnja održat će se i prodajna akcija Knjiga svima i svuda. Noć knjige organizira se jedanaestu godinu zaredom u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja).

I Leksikografski zavod priključuje se projektu te u svojoj knjižari u Frankopanskoj 24 organizira prigodnu prodaju enciklopedija, leksikona, atlasa i ostalih izdanja po sniženim cijenama i uz posebne sajamske pogodnosti.

Posebice ističemo deveti svezak Hrvatskoga biografskoga leksikona, jednoga od temeljnih i dugoročnih projekata Leksikografskoga zavoda u kojem se donose životopisi Hrvata koji su ostavili znatan trag u domovini i svijetu i pripadnika drugih naroda koji su sudjelovali u životu hrvatskih zemalja, kontekst u kojem su djelovali te opis njihovih postignuća. Tijekom akcijskoga tjedna to će izdanje biti promovirano, a moći će se kupiti ili naručiti po sniženoj cijeni.

Posjetite nas u Leksikografskoj knjižari tijekom trajanja prodajne akcije od 22. do 29. travnja, od 8 do 16 sati (u petak 22. travnja od 8 do 19 sati).

Ako niste u prigodi doći u Leksikografsku knjižaru, knjige možete naručiti (u razdoblju od 22. do 30. travnja) po istim uvjetima na sljedeće načine: telefonom (01/4800-444), putem elektroničke pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili u mrežnoj knjižari Leksikografskoga zavoda.

Dobro nam došli!

 

Cjenik »Knjiga svima i svuda« u Leksikografskoj knjižari

Pin It