Zaštita osobnih podataka

U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskoga parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4. 5. 2016.) – Opća uredba o zaštiti podataka koja se izravno primjenjuje u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine, kao i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) koji se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine, utvrđuju se pravila povezana sa zaštitom pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezana sa slobodnim kretanjem osobnih podataka, štite se temeljna prava i slobode pojedinaca, a posebno njihovo pravo na zaštitu osobnih podataka, te se slobodno kretanje osobnih podataka unutar Europske unije ne ograničava ni zabranjuje iz razloga povezanih sa zaštitom pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Zdravko Pondelak, pomoćnik ravnatelja za informatizaciju

Kontakt podaci službenika za zaštitu podataka:Zdravko Pondelak, tel.: +385 1 4800 404e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pravila privatnosti

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više