Predstavljen Hrvatski povijesni atlas

U četvrtak, 11. listopada 2018. u Velikoj dvorani Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža predstavljen je Hrvatski povijesni atlas, prošireno izdanje istoimene uspješnice iz 2003.

Predstavljeni Hrvatski egzonimi II

Leksikografski zavod Miroslav Krleža u petak 21. prosinca 2018. predstavio je novo izdanje Hrvatskih egzonima. Predstavljanje se održalo u Leksikografskom zavodu. Izdanje su predstavili dr. sc. Ivana Crljenko, urednica projekta Hrvatskih egzonima, mr. sc. Mladen Klemenčić i dr. sc. Ivan Čanjevac.

Predstavljanje Hrvatskih egzonima II

Leksikografski zavod Miroslav Krleža u petak, 21. prosinca 2018. godine u 12 sati predstavit će Hrvatske egzonime II. Predstavljanje će se održati u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža. Hrvatske egzonime II. predstavit će dr. sc. Ivana Crljenko, urednica projekta Hrvatskih egzonima, mr. sc. Mladen Klemenčić i dr. sc. Ivan Čanjevac.

Predstavljena Hrvatska tehnička enciklopedija

Leksikografski zavod Miroslav Krleža u suradnji sa Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti i Akademijom tehničkih znanosti u ponedjeljak 10. prosinca 2018. predstavio je prvi svezak i mrežno izdanje Hrvatske tehničke enciklopedije. Predstavljanje se održalo u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Hrvatska tehnička enciklopedija – novo izdanje

Hrvatska tehnička enciklopedija (HTE) enciklopedički je projekt Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža (LZMK), koji se razvija u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti (HAZU) i Akademijom tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ).


Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više