Predstavljanje Hrvatske tehničke enciklopedije

Leksikografski zavod Miroslav Krleža u suradnji sa Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti i Akademijom tehničkih znanosti u ponedjeljak 10. prosinca 2018. u 12h predstavit će Hrvatsku tehničku enciklopediju. Predstavljanje će se održati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

O tehnici u Hrvatskoj, ulozi Tehničke visoke škole u njezinu razvoju, te napose o Hrvatskoj tehničkoj enciklopediji kao naporu da se taj razvoj sustavno zabilježi, govorit će: dr. sc. Antun Vujić, glavni ravnatelj Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža, prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu, akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, prof. dr. sc. Vladimir Andročec, predsjednik Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, prof. dr. sc. Mislav Grgić, redoviti profesor Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i dr. sc. Zdenko Jecić, glavni urednik Hrvatske tehničke enciklopedije.

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više