»Knjiga svima i svuda« u Leksikografskoj knjižari

U skladu s preporukama Nacionalnoga stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, zbog epidemioloških okolnosti odgađa se ovogodišnji Interliber, 43. međunarodni sajam knjiga koji se trebao održati od 10. do 15. studenoga.

Stoga se i Leksikografski zavod priključuje projektu Zajednice nakladnika i knjižara »Knjiga svima i svuda« te u svojoj knjižari u Frankopanskoj 24 organizira prigodnu prodaju enciklopedija, leksikona, atlasa i ostalih izdanja po sniženim cijenama i uz posebne sajamske pogodnosti.

Posjetite nas u Leksikografskoj knjižari od utorka 10. studenoga do petka 13. studenoga, od 9 do 21 sat te u subotu 14. studenoga od 9 do 19 sati i u nedjelju 15. studenoga od 9 do 13 sati.

 

Pobrinuli smo se za sigurnu kupnju, poštujući preporuke za rad tijekom epidemije bolesti COVID-19 i uz pridržavanje svih propisanih mjera.

Ako niste u prigodi doći u Leksikografsku knjižaru, knjige možete naručiti (u razdoblju od 10. do 15. studenoga) po istim uvjetima na sljedeće načine: telefonom (01/4800-444 i 4800-322), faksom (01/4800-323) ili putem elektroničke pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Dobro nam došli! I ostanimo odgovorni!

Cjenik »Knjiga svima i svuda« u Leksikografskoj knjižari

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više