»Knjiga svima i svuda« u Leksikografskoj knjižari od 23. do 30. travnja 2021.

U sklopu ovogodišnje Noći knjige, koja će se održati u petak 23. travnja u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, od 23. do 30. travnja održat će se i proljetna prodajna akcija Knjiga svima i svuda. Noć knjige organizira se desetu godinu zaredom, u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). I Leksikografski zavod priključuje se projektu te u svojoj knjižari u Frankopanskoj 24 organizira prigodnu prodaju enciklopedija, leksikona, atlasa i ostalih izdanja po sniženim cijenama i uz posebne sajamske pogodnosti. Posebno ističemo Turopoljski leksikon, novo kapitalno izdanje Leksikografskoga zavoda, koji će biti promoviran u akcijskome tjednu te će se moći kupiti ili naručiti po sniženoj cijeni.

 

Posjetite nas u Leksikografskoj knjižari od petka 23. travnja do petka 30. travnja, od 8 do 20 sati te u subotu 24. travnja od 8 do 18 sati.

Pobrinuli smo se za sigurnu kupnju, poštujući preporuke za rad tijekom epidemije bolesti COVID-19 i uz pridržavanje svih propisanih mjera.

Ako niste u prigodi doći u Leksikografsku knjižaru, knjige možete naručiti (u razdoblju od 23. do 30. travnja) po istim uvjetima na sljedeće načine: telefonom (01/4800-444 i 4800-322), faksom (01/4800-399) ili putem elektroničke pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Dobro nam došli!

Cjenik »Knjiga svima i svuda« u Leksikografskoj knjižari

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više