Noć knjige 2024. i prodajna akcija Knjiga svima i svuda

Noc knjige 2024U sklopu Noći knjige koja se održava 23. travnja, pokrenute na inicijativu Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i udruge Knjižni blok – Inicijativa za knjigu, od 23. do 30. travnja održat će se i prodajna akcija Knjiga svima i svuda. Noć knjige organizira se trinaestu godinu zaredom u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja).

U Leksikografskoj knjižari u Frankopanskoj 24 u utorak 23. travnja (od 10 do 15 sati) posjetitelje i kupce očekuju kvizovi, nagrade i leksikografi koji će zainteresiranima govoriti o tijeku nastanka enciklopedije i pokazati kakvo bogatstvo kriju digitalizirane enciklopedije i leksikoni.

U kvizovima će kupci moći provjeriti svoje znanje o Krleži, povijesti Leksikografskoga zavoda, zastavama, grbovima i mnogočemu drugome. Svaki posjetitelj koji odluči zaigrati naše kvizove bit će nagrađen, a najveće znalce čekaju vrijedna izdanja. Na mrežnim stranicama i Facebooku Leksikografskoga zavoda prisjetit ćemo se znamenitih osoba, vrijednih knjiga i važnih obljetnica.

Također, svakoga kupca u Leksikografskoj knjižari za kupnju iznad 29,99 eura tijekom trajanja akcije (od 23. do 30. travnja) nagrađujemo vrijednim izdanjima. Posjetite nas radnim danima u Frankopanskoj 24 u Zagrebu od 8 do 16 sati, a ako niste u prigodi doći u Leksikografsku knjižaru, knjige možete naručiti (u razdoblju od 23. do 30. travnja) po istim uvjetima na sljedeće načine: telefonom (01/4800-444), putem elektroničke pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili u mrežnoj knjižari Leksikografskoga zavoda (uz besplatnu poštarinu na području Republike Hrvatske).

Dobro nam došli!

Cjenik Knjiga svima i svuda 2024.

 

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više