Noć knjige 2023. i prodajna akcija Knjiga svima i svuda u Leksikografskoj knjižari

NocKnjige1U sklopu Noći knjige, koja se ove godine održava od 21. do 23. travnja, pokrenute na inicijativu Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i udruge Knjižni blok – Inicijativa za knjigu, od 21. do 30. travnja održat će se i prodajna akcija Knjiga svima i svuda. Noć knjige organizira se dvanaestu godinu zaredom u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja).

I Leksikografski zavod priključuje se projektu te u svojoj knjižari u Frankopanskoj 24 organizira prigodnu prodaju enciklopedija, leksikona, atlasa i ostalih izdanja po sniženim cijenama i uz posebne sajamske pogodnosti, ovoga puta nagrađujući svoje čitateljice i čitatelje.

Svakoga kupca u Leksikografskoj knjižari u Frankopanskoj 24 tijekom trajanja akcije nagrađujemo posebno dizajniranim leksikografskim plakatom po izboru, a za svaku kupnju iznad 29,99 eura darujemo knjigu Hrvatska: zemlja i ljudi, enciklopedijsku monografiju koja ujedinjuje važne činjenice iz različitih područja opće kulture, sa sažetim informacijama o zemljopisu, povijesti, političkom ustroju, stanovništvu, gospodarstvu, kulturi i društvu te o stoljetnim vezama Hrvatske i drugih europskih zemalja i naroda s kojima je dolazila u dodir. U istome razdoblju, za svaku kupnju u mrežnoj knjižari Leksikografskoga zavoda, bez obzira na iznos kupnje, kupci će biti nagrađeni knjigom Hrvatska: zemlja i ljudi.

Posebice ističemo drugi svezak Hrvatske tehničke enciklopedije, djelo koje prvi put na jednome mjestu donosi znanja o hrvatskoj tehnici, njezinoj povijesti i sadašnjem stanju, dajući presjek bogate hrvatske tehničke i industrijske baštine. Tijekom akcijskoga tjedna to će se vrijedno enciklopedijsko izdanje moći kupiti ili naručiti po sniženoj cijeni, a kao posebnu pogodnost ističemo mogućnost popusta od 50% na prvi svezak Hrvatske tehničke enciklopedije za sve kupce drugoga sveska.

Posjetite nas u Leksikografskoj knjižari tijekom trajanja prodajne akcije od 21. do 30. travnja, radnim danima od 8 do 16 sati (u petak 21. travnja od 8 do 18 sati).

Ako niste u prigodi doći u Leksikografsku knjižaru, knjige možete naručiti (u razdoblju od 21. do 30. travnja) po istim uvjetima na sljedeće načine: telefonom (01/4800-444), putem elektroničke pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili u mrežnoj knjižari Leksikografskoga zavoda.

Cjenik Knjiga svima i svuda 2023.

Dobro nam došli!

NocKnjige2

Pin It

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Doznaj više